De Projectmentor is een dienstverlening van ReSet-iT van Jan Hammer.

De Projectmentor© ondersteunt opdrachtgevers en projectmanagers bij het succesvol (bege)leiden van projecten. Als onafhankelijke partij kijkt de Projectmentor met een frisse blik mee over de schouders van junior - en medior projectmanagers en fungeert als coach. Hierdoor kunnen teamleden groeien in projectrollen en waardevolle ervaringen opdoen. Leereffecten beklijven beter, omdat de projectcoaching precies daar gebeurt waar het het meest effectief is: in de praktijk, op de werkvloer. Projectkennis wordt in uw organisatie beter geborgd, ook als de projectmentor weer weg is.

 

De mensgerichte oplossing 

Situaties waar klanten tegenaan liepen toen zij mij als projectmentor inschakelden:

  • Projectactiviteiten verliepen erg stroperig en uiterst moeizaam;
  • Projectresultaten werden steeds uitgesteld of bleven zelfs helemaal uit;
  • Binnen het projectteam was nauwelijks meer sprake van een samenwerkingsvorm.

Kortom: De Projectmentor helpt als ‘gedoe’ op tafel moet komen en u op zoek bent naar een oplossing die mensgericht is en alle betrokkenen in hun waarde laat.

 

Het resultaat

Leereffecten beklijven beter binnen uw organisatie, doordat uw eigen medewerkers hun projectervaringen borgen.
Professionele ondersteuning voor uw project hoeft niet duur te zijn. Afgezet tegen de aanzienlijke kosten bij projectfalen, levert de tijdige inzet van de Projectmentor u juist veel besparingen op. Bovendien vergroot u daarmee uw kansen op projectsucces aanzienlijk!

 

Vrijblijvend kennismaken

Wilt u weten wat ik als Projectmentor voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik ben bereikbaar op 06-51 27 73 52 en maak graag tijd vrij voor een ontmoeting en een vrijblijvend gesprek.

Linkedin

Meer weten?

Wilt u meer weten of een kennismaking inplannen?
Neem contact op.

ContactContact

Wilt u weten wat ik als Projectmentor voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik ben bereikbaar op 06-51 27 73 52 of stuur me een mail.
Ik maak graag tijd vrij voor een ontmoeting en een vrijblijvend gesprek.

Copyright 2018