Organisatieveranderingen zijn voor overheden aanzienlijk complexer dan voor het bedrijfsleven.

Om projecten bij de overheid succesvol te laten zijn, is meer aandacht voor het managen van en sturen op verwachtingen bij overheden vereist.

De projectmentor© heeft jarenlange ervaring met complexe projecten bij overheden en is de enige in Noord-Nederland die zich specifiek en alleen richt op praktijkbegeleiding op de werkvloer van junior -/medior projectmanagers.

Projectcoaching gebeurt precies daar waar het het meest effectief is: in de praktijk, op de werkvloer.

 

Toegevoegde waarde

  • Maatwerk door een coach met inhoudelijke kennis en ervaring.
  • Projectcoaching precies daar waar coaching het meest effectief en echt nodig is: op de werkvloer.
  • Ondersteuning in de praktijk èn op korte termijn, dus effectief.
  • De klik met uw organisatie en uw medewerker door mijn Noordelijke nuchterheid.

 

Voorkom onderbezetting door actief te investeren

Circa 7 procent van alle organisaties heeft last van onderbezetting als het gaat om voldoende geschikte en ervaren medewerkers. Goede en ervaren medewerkers zijn schaars en worden steeds schaarser. Door actief te investeren in de ontwikkeling van junior en medior projectmanagers toont u niet alleen goed werkgeverschap, maar bent u ook een aantrekkelijke werkgever voor jong talent, een werkgever die goede mensen blijvend aan zich wil binden.

 

Eerdere resultaten 

Bij de overheid werkte ik eerder al voor de Nationale Politie, het UWV, het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, gemeente Rotterdam en diverse kleinere gemeenten.

 

Wat kun je concreet verwachten?

Binnen een week wordt gestart met projectcoaching in de praktijk. Dat betekent binnen een week ondersteuning en daardoor per direct meer grip op de projectactiviteiten van de projectmanager. Een intensief en/of langdurig selectietraject naar een senior projectmanager kan daardoor achterwege blijven.

Haal met de Projectmentor de zekerheid in huis van hands-on praktijkbegeleiding op de werkvloer. Op deze manier kunt u de ontwikkeling van junior en medior projectmanagers blijvend garanderen. Tevens bouwt u een extra zekerheid in op het voorkomen van projectfalen.

Meer weten?

Wilt u meer weten of een kennismaking inplannen?
Neem contact op.

ContactContact

Wilt u weten wat ik als Projectmentor voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik ben bereikbaar op 06-51 27 73 52 of stuur me een mail.
Ik maak graag tijd vrij voor een ontmoeting en een vrijblijvend gesprek.

Copyright 2018