Stelt u zich eens voor dat u € 10,00 per uur meer kunt krijgen bij een opdrachtgever voor een junior - of medior projectmanager.

Dit kan al met gemiddeld 1 uur per week aan projectmentorcoaching.

De projectmentor© richt zich op praktijkbegeleiding op de werkvloer van junior - en medior projectmanagers.
Zo kunnen zij leerervaring opdoen in praktijksituaties. Hierbij zijn leervragen van de projectmanagers bepalend in het leerproces en de Projectmentor vervuld een ondersteunende en adviserende rol.

Bij 1400 facturabele uren en 40 uur projectmentorcoaching per jaar, levert u dit € 10.000 extra per jaar op per junior - of medior projectmanager die gecoacht wordt door de Projectmentor. 

 

Toegevoegde waarde

De Projectmentor is de enige in Noord-Nederland die zich specifiek en uitsluitend richt op praktijkbegeleiding op de werkvloer van junior - en medior projectmanagers. Dat betekent voor u:

  • Maatwerk door een coach met inhoudelijke kennis en ervaring.
  • Projectcoaching precies daar waar coaching het meest effectief en echt nodig is: op de werkvloer.
  • Ondersteuning in de praktijk èn op korte termijn, dus effectief.
  • De klik met uw organisatie en uw medewerker door mijn Noordelijke nuchterheid.

 

Garantie op het voorkomen van projectfalen

Bind goede junior en medior projectmanagers blijvend aan uw organisatie door te investeren in een duurzame arbeidsrelatie. Dat vraagt om een investering in het op peil houden van hun kennis en ervaring. Succeservaring in het project leidt tot meer taakspecifiek zelfvertrouwen. Het loont om goede medewerkers te blijven boeien en binden. Bedenk ook dat aan het werven van nieuwe medewerkers, maar ook aan vertrekkende medewerkers een stevig prijskaartje hangt.

Uit een jaarlijks onderzoek van projectmanagementbedrijf Innotas blijkt dat meer dan de helft van alle IT-projecten mislukken. Dat is te veel.

Naast een hoger gemiddeld uurtarief, zit de extra opbrengst van projectmentorcoaching in de garantie op het voorkomen van projectfalen. Los van het gevolg voor klanttevredenheid en eventuele aansprakelijkheid voor projectfalen, zorgt een junior of medior -die onverwacht op de bank terecht komt- voor een inkomstenderving van € 10.000 per maand.

 

Eerdere resultaten 

In de ICT werkte ik eerder al voor KPN NS&D en Cisco. 

 

Wat kun je concreet verwachten?

Binnen een week wordt gestart met projectcoaching in de praktijk. Dat betekent binnen een week ondersteuning en daardoor per direct meer grip op de projectactiviteiten van de projectmanager. Een intensief en/of langdurig selectietraject naar een senior projectmanager kan daardoor achterwege blijven.

Haal met de Projectmentor de zekerheid in huis van hands-on praktijkbegeleiding op de werkvloer. Op deze manier kunt u de ontwikkeling van junior en medior projectmanagers blijvend garanderen. Tevens bouwt u een extra zekerheid in op het voorkomen van projectfalen.

Meer weten?

Wilt u meer weten of een kennismaking inplannen?
Neem contact op.

ContactContact

Wilt u weten wat ik als Projectmentor voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik ben bereikbaar op 06-51 27 73 52 of stuur me een mail.
Ik maak graag tijd vrij voor een ontmoeting en een vrijblijvend gesprek.

Copyright 2018