Ik ken Jan als iemand die makkelijk contact maakt en niet bang is om een fout te maken. Jan is iemand die een sterke focus heeft op het resultaat Hij bereikt het resultaat door een goede relatie op te bouwen met zowel de voor en tegenstanders van zijn project. Door zijn humor, maar ook zijn kritische houding en vasthoudendheid bereikt hij zijn doelstellingen. Kortom iemand die je graag voor je wilt hebben werken maar ook voor wilt werken.

 

Leo Scholtes
Information Security Programmamanager

 

Jan heb ik leren kennen als een projectmanager die als uitgangspunt heeft dat niets vanzelf gaat en juist actief geregeld moet worden. Jan ziet de bottlenecks of versnellingsmogelijkheden voor zijn project en acteert daar meteen op. Hierbij is hij erg omgevingsgericht en benaderd die omgeving actief. Hij is sterk in het ‘in een hok’ krijgen van de juiste personen van verschillende afdelingen met hun eigen belangen. En het belangrijkste: het op één lijn krijgen en komen tot oplossingen waardoor zijn project verder kan. Jan krijgt zo zaken gedaan die voorheen moeilijk realiseerbaar bleken te zijn. Ik heb Jan leren kennen als humorvol, mensgericht, relativerend en wel altijd met een resultaatgerichte ondertoon.

 

Bert V.
Testmanager en QA manager IT & infrastructuur (telecom)

  

Jan is een project manager puur sang en weet als geen ander goede resultaat te bereiken. Open, eerlijk en recht door zee met een scherp oog voor kosten, planning, resultaten en mensen. Creativiteit gecombineerd met een hands-on mentaliteit completeren zijn profiel.
Samen met Jan heb ik een organisatieverandertraject bij een regionale omroep mogen faciliteren en begeleiden.
Kortom op Jan kun je rekenen als het er echt om gaat.

 

Romeo Charmes
Managing Director at Ypsylon

 

In de korte periode dat ik samen met Jan aan hetzelfde project heb mogen werken, is mij opgevallen dat Jan een Projectmanager is die graag open communiceert. Hij is reëel in zijn verwachtingen en zolang gefundeerd wordt aangegeven wat wel of wat niet kan, hij daar altijd naar luistert en op dat moment ook positief acteert. Hij kijkt altijd naar opties en mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Ik heb de samenwerking met Jan als prettig ervaren.

 

Winfried Nai Chung Tong

 

Jan heeft ons op een prima manier begeleid bij de introductie van een planningssysteem. Zijn verstand van ICT en inzicht in organisaties kwamen prima van pas.

 

Jan Geert Vierkant
Algemeen Directeur Metropole orkest

 

Zonder enige aarzeling kan ik Jan aanbevelen als collega in projecten zoals PUIK (project Uniforme Inrichting Kantoren = groot migratieproject bij het UWV ), of in projecten t.b.v. Wkbp (implementatie van de Wet Kenbaarheid Publiekrechterlijke Bepekeringen) of Wbp (Wet Bescherming Persoongegevens).
In wil hier alleen maar mee zeggen dat Jan multifunctioneel inzetbaar is als Projectleider/Adviseur van/in complexe projecten en waar maakt wat hij beloofd (=resultaatmanagement). Ook in mijn toekomstige projecten zal ik niet nalaten Jan te vragen om als collega deel te nemen aan mijn projecten.

 

Theo Jansen
Interim- Project Manager

 

Jan is een loyale, hardwerkende en makkelijk toegankelijke persoon. Hij is eerlijk en denkt meer aan de opdrachtgever dan aan zichzelf. Als hij vindt dat hij te weinig toegevoegde waarde heeft dan is hij daar open in.

 

Edgar Ludoph
Managing Director at SE Blades Technology

Meer weten?

Wilt u meer weten of een kennismaking inplannen?
Neem contact op.

ContactContact

Wilt u weten wat ik als Projectmentor voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik ben bereikbaar op 06-51 27 73 52 of stuur me een mail.
Ik maak graag tijd vrij voor een ontmoeting en een vrijblijvend gesprek.

Copyright 2018